Ik ben Dr. Maria Auzin, algemeen gynaecoloog, gespecialiseerd in de fertiliteit (vruchtbaarheidsbehandelingen) en endoscopische operaties (kijkoperaties) van de baarmoeder en de eierstokken.
Ik ben als gynaecoloog, fertiliteits-specialist werkzaam in het Fertiliteitscentrum van ZNA Middelheim.

U kunt bij mij terecht voor algemene gynaecologie, anticonceptie, uitstrijkjes, menopauze problematiek en gynaecologische ingrepen.

U kan bij mij ook terecht voor vruchtbaarheidsonderzoeken en vruchtbaarheidsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen in geval van uitblijvende zwangerschap.
Kinderwens binnen een lesbische relatie is mogelijk door middel van gebruik van donor sperma. Door mijn verbintenis aan het fertiliteitscentrum van ZNA middelheim kan ik u helpen met het realiseren van deze wens.
Bewust alleenstaand moederschap of kinderwens als alleenstaande vrouw is tevens te realiseren door middel van  gebruik van gedoneerd sperma.

Opleiding

  • Opleiding geneeskunde in het Radboud universiteit te Nijmegen, Nederland.
  • Daarna twee jaar werkervaring in de gynaecologie en verloskunde in Dordrecht, Nederland.
  • Opleiding tot arts specialist in de gynaecologie en verloskunde afgerond via het Universitair Ziekenhuis Brussel.
  • Na erkenning als gynaecoloog heb ik nog een extra twee jaar durende subspecialisatie in fertiliteit, waaronder een gedeelte andrologie (vruchtbaarheid mannen) voltooid in het UZ Brussel.

De dokter spreken

Afspraken kunnen online geboekt worden of telefonisch op 03 322 29 77. Dit kan elke werkdag tussen 8u en 20u.

Indien u de dokter telefonisch wenst te spreken kan u contact opnemen via het secretariaat 03 322 29 77 en uw probleem melden. De dokter zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.
Een goede inschatting maken van een probleem kan niet telefonisch. Bovendien worden telefonische consultaties door de Orde der Geneesheren verboden. Problemen en vragen worden dus steeds het best persoonlijk behandeld. Hiervoor maakt u best een afspraak via het secretariaat.

Gelieve het telefoongesprek kort te houden: zowel arts als patiënt worden niet graag gestoord tijdens de raadpleging.

Indien u uitgebreide informatie wil, gelieve dan naar de raadpleging te komen.