Goedendag,

Ik ben dokter Narain. Ik ben opgeleid in Nederland en België en werkzaam als algemeen gynaecoloog op de afdeling Gynaecologie-Verloskunde van het ZNA Jan Palfijn te Merksem en van het ZNA Stuivenberg  te Antwerpen. Binnen mijn vakgebied ben ik gespecialiseerd in endoscopische operaties (ook wel kijkoperaties genoemd) van de baarmoeder en de eierstokken, maar ook bekkenbodemproblematiek, zoals incontinentieproblemen. Hiervoor heb ik bij het Universitair Medisch Centrum te Maastricht (Nederland) expertise opgebouwd in de urogynaecologie.

Kortom, ik ben van alle markten thuis. Heeft u vragen en advies nodig voor het meest geschikte anticonceptie? Heeft u een kinderwens of vruchtbaarheidsproblemen? Misschien bent u zwanger en zoekt u een gynaecoloog voor prenatale begeleiding en echografisch onderzoek. Of wilt u graag gynaecologisch advies vanwege prolapsklachten of de menopauze?
Ongeacht in welke levensfase u zit, ik doe mijn best om u een deskundige advies voor uw hulpvraag te geven.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hopelijk tot gauw,

De dokter spreken

Afspraken kunnen online geboekt worden of telefonisch op 03 294 62 03. Dit kan elke werkdag tussen 8u en 20u.

Wanneer u de dokter wenst te spreken voor resultaten of korte vragen, kunt u dan steeds via het secretariaat 03 294 62 03 een nota achterlaten of een mail sturen naar de dokter. De dokter zal met u contact opnemen zodra dit mogelijk.
Een goede inschatting maken van een probleem kan niet telefonisch. Bovendien worden telefonische consultaties door de Orde der Geneesheren verboden. Problemen en vragen worden dus steeds het best persoonlijk behandeld. Hiervoor maakt u best een afspraak via het secretariaat.